You are not logged in.


Dear visitor, welcome to Gladiatus Romania. If this is your first visit here, please read the Help. It explains in detail how this page works. To use all features of this page, you should consider registering. Please use the registration form, to register here or read more information about the registration process. If you are already registered, please login here.

JasonX

Ex-Team Manager

  • "JasonX" started this thread

Posts: 1,123

Location: Sunt cu ochii pe TINE

Occupation: Programator Web

  • Send private message

1

Saturday, December 20th 2008, 6:44pm

Regulile Jocului

Urmatoarele reguli sunt valabile pentru toate serverele de joc de la Gladiatus.

Daca crezi ca ai fost pedepsit pe nedrept, contacteaza sistemul de suport la http://support.ro.gladiatus.gameforge.com/

Plangerile si intrebarile legate de particularitatile conturilor vor fi discutate doar cu detinatorii acestora din motive de securitate si privind protectia datelor.

1. Conturi Multiple & Impartire IP

Fiecare jucator are dreptul de a detine mai multe conturi pe un server de joc. Acest lucru trebuie anuntat catre supraveghetorii jocului folosind optiunea din joc. Aceeasi optiune trebuie folosita daca mai multi jucatori acceseaza jocul folosind acelasi IP. Interactiunea intre conturile multiple apartinand aceleiasi persoane sau pe acelasi IP este interzisa iar incercarea de interactionare intre conturi prin intermediul tertilor jucatori nu este permisa.

2. Impartirea Contului

Nu este permis sa impartiti datele de logare ale conturilor cu alti jucatori.

3. Exploatare Buguri

Exploatarea si folosirea bugurilor si/sau a erorilor de programare este cu strictete interzisa. Daca un jucator detecteaza un bug este obligat sa informeze echipa de suport a jocului in cel mai scurt timp.

4. Boti si Scripturi

Folosirea softurilor sau scripturilor pentru obtinerea avantajelor in detrimentul altor jucatori nu este permisa. Aceasta include botii, macros si alte automatisme.

5. Amenintari la Viata Reala

Exprimarea intentiei de a vatama orice persoana (utilizatori, membrii echipei sau reprezentantii Gameforge) este strict interzisa.

6. Continut

Urmatorul continut nu este aprobat pe nicio platforma Gladiatus:

  • insultele (acestea includ atat un limbaj clar dar si mascat in profiluri, nume, mesaje, stiri, nume de breasla, profile de breasla etc.) si un comportament inadecvat fată de alte persoane
  • opinii politice si religioase, continut imoral, discriminator, rasist precum si materiale ofensatoare de orice fel
  • spam si reclame la alte jocuri ce nu apartin de Gameforge si cele in care se prezinta castigul de bani reali.


Limba - Limba Romana este limba oficiala pe ro.gladiatus.gameforge.com iar Limba Engleza este tolerata.

Impersonarea unui membru din staff (Membru al Comunitatii sau angajat Gameforge) folosind informatii false sau amenintari asupra altor jucatori cu sanctiuni este strict interzisa.

7. Termeni si Conditii

T&C sunt suplimentate cu aceste reguli si trebuie respectate.

Nu sunt baiat de treaba.NU ma laudati pentru munca mea.NU veniti la mine cu "sarut mana" ca nu sunt preot.daca ati calcat pe bec vin eu din urma si va las pe intuneric
This post has already been reported.

Madutza

..::Cruella DeVil::..

Posts: 2,571

Location: close to you!

  • Send private message

2

Tuesday, January 10th 2017, 9:25am

Sanctiunile acordate in joc pot fi contestate intr-un termen de cel mult 30 de zile de la data primirii. Contestatiile care nu se incadreaza in aceasta perioada de timp nu vor fi luate in considerare.


And the time will come when men such as I will look upon the murder of animals the way we now look upon the murder of a man. L. Da Vinci.